fbpx

Contacteaza Formatia Bosfor

   Suntem prezenti pentru dvs. daca va aflati in cautare de trupa nunta si DJ! Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati. Ulterior, ne putem intalni pentru a discuta aspectele importante in organizarea evenimentului din punct de vedere al desfasurarii programului artistic.

                       Pentru informatii si rezervari:                       

  Telefon0729 065 940

 Emailformatiabosfor@gmail.com

 

   Suntem, insa, disponibili nu doar ca trupa nunta din Bucuresti, ci de asemenea daca evenimentul se desfasoara in oricare alt oras din tara. Pentru deplasarea catre o localitate mai departe de 25 de km de Bucuresti, transportul se achita separat. Tariful va contine strict acoperirea combustibilului pentru distanta respectiva.


   Cu cat ne contactati mai devreme, cu atat sansele de a gasi o data disponibila sunt mai mari. Va recomandam sa planificati evenimentul din timp pentru a analiza toate detaliile si pentru a gasi solutiile optime si conforme cu dorintele dvs. Intrucat este poate un eveniment unic in viata dvs., chiar si cel mai mic detaliu conteaza si necesita atentie, asadar este importanta prioritizarea acestuia.

   Va invitam la o intalnire in cadrul careia vom discuta absolut tot ce tine de
partea de entertainment, inclusiv despre componenta trupei, pachetul dorit, programul muzical.