fbpx

Contactare formatia Bosfor – trupa nunta

   Suntem prezenti pentru dvs. daca va aflati in cautare de trupa nunta! Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati. Ulterior, ne putem intalni pentru a discuta aspectele importante in organizarea evenimentului din punct de vedere al desfasurarii programului artistic.

    Evenimentele organizate Duminica, beneficiaza de reduceri de pret!

    Pretul difera in functie de perioada, marimea locatiei si durata evenimentului!

Pentru informatii si rezervari:

  Telefon0729 065 940

  Whatsapp0729 065 940

  E-mail: formatiabosfor@gmail.com

  Facebookfacebook.com/formatiabosfor

   Suntem, insa, disponibili nu doar ca trupa nunta din Bucuresti, ci de asemenea daca evenimentul se desfasoara in oricare alt oras din tara. Pentru deplasarea catre o localitate mai departe de 25 de km de Bucuresti, transportul se achita separat. Tariful va contine strict acoperirea combustibilului pentru distanta respectiva.


formatie de nunta din bucuresti

   Cu cat ne contactati mai devreme, cu atat sansele de a gasi o data disponibila sunt mai mari. Va recomandam sa planificati evenimentul din timp pentru a analiza toate detaliile si pentru a gasi solutiile optime si conforme cu dorintele dvs. Intrucat este poate un eveniment unic in viata dvs., chiar si cel mai mic detaliu conteaza si necesita atentie, asadar este importanta prioritizarea acestuia.

   Va invitam la o intalnire in cadrul careia vom discuta absolut tot ce tine de
partea de entertainment, inclusiv despre componenta trupei, numarul si tipurile de instrumente dorite, programul muzical si repertoriul dorit pe care il stabilim impreuna.

   Mai putem stabili, dupa caz, si aspecte legate de schela de lumini, preferinte pentru jocurile de lumini.

   Veti primi telefonic sau pe adresa de e-mail toate datele solicitate, inclusiv oferta de pret personalizata. Pretul poate varia in functie de numarul de instrumente pe care le doriti, perioada in care este organizat evenimentul, locul desfasurarii si distanta fata de Bucuresti, precum si durata acestuia. Toate aceste aspecte vor fi precizate la telefon sau in e-mailul pe care il veti primi de la noi.

   Daca nu sunteti convinsi de prezentarea noastra pe site, va invitam chiar si la o auditie marca formatia Bosfor, in limita disponibilitatii. Acolo veti avea ocazia de a ne asculta live si de a va face o idee generala despre modul nostru de prezentare la petrecerile clientilor nostri (nunti, botezuri, petreceri corporate s.a.).