Fotografii formatia Bosfor

Se zice ca o imagine spune cam o mie de cuvinte! Noi, insa, suntem de parere ca spune mult mai mult decat atat. Spune povesti de suflet, rememorabile peste ani si ani, iar pentru formatii de nunta sau botez, aceasta este esentiala in a reda atmosfera creata, momente pe care si noi le adaugam cu drag la tolba cu amintiri.

 

   Imaginile pe care vi le punem la dispozitie pe site-ul nostru sunt captate de fotografi profesionisti, atenti la detalii, care au reusit sa surprinda momente unice din cadrul evenimentelor, fie ele nunta, botez sau petrecere corporate.

   Actualizam constant albumul cu poze, majoritatea cadrelor obtinute intrand la categoria formatii de nunta sau botez, unde expunem o buna parte din momentele artistice desfasurate de formatie.

   Unice atat pentru clientii nostri, cat si pentru noi, evenimentele au adus constant un plus de experienta, valoare si momente remarcabile in cariera de artisti a membrilor ce construiesc formatia Bosfor.

   Acestea, in egala masura, au incununat palmaresul nostru, suntem onorati si ne bucuram nespus ca am contribuit la desfasurarea lor.

   Am avut ocazia, de-a lungul anilor, de a performa in toate zonele tarii, trupa noastra avand astfel experienta vasta in ceea ce priveste si repertoriul aferent tuturor ariilor folclorice romanesti.  Si asa am ramas cu amintiri frumoase de la nunti si botezuri din prin toata Romania, captate intr-o multitudine de cadre, o parte din ele fiind prezentate pe aceasta pagina.

   La solicitarea dvs., va putem recomanda o serie de fotografi cu care noi am colaborat de-a lungul timpului, pentru ca stim cat de important este ca ziua planificata sa fie asa cum trebuie, unica, memorabila, captata cu toate trairile si emotiile.

   In acest sens, pe langa alegerea unei formatii de nunta sau botez care sa corespunda nevoilor dvs., la fel de importanta este si selectarea unei echipe potrivite care sa surprinda cele mai frumoase clipe din cadrul intregului eveniment.