fbpx

Videoclipuri formatie nunta, evenimente si petreceri.

 Va invitam sa va delectati cu o parte din momentele muzicale inregistrate în cadrul evenimentelor la care am avut marea placere de a participa. Daca sunteti in cautare de formatie nunta, botez, corporate, noi va stam la dispozitie pentru orice întrebari aveti.

   Ne declaram responsabili pentru crearea unui eveniment mai mult decat reusit in ceea ce priveste zona de entertainment. Tot ceea ce facem izvoraste dintr-o mare pasiune.

   Pasiune pentru muzica, respect pentru clienti, iubire pentru oameni! Si o facem foarte bine, fara falsa modestie, stim asta din feedback-urile pe care le primim de la clienti si care ne bucura tare mult. Dar cel mai usor ne dam seama cand oamenii se distreaza pe muzica noastra si ne multumesc pentru implicarea totala.

   Prin inregistrarile pe care vi le punem la dispozitie, incercam sa redam fidel atmosfera pe care formatia Bosfor o creeaza la evenimentele la care participa. Aceasta pagina este dedicata vizualizarii unor momente unice atat din cariera noastra artistica, cat si pentru clientii nostri.

   Orice formatie nunta care este aproape de oameni si pentru oameni, traieste intens alaturi de acestia momentele care vor ramane adanc intiparite in sufletele lor. Fiecare videoclip este captat cat mai natural si fara editari in studio pentru a reda calitatea ridicata a sunetului pe care il emit instrumentele de care dispunem.

   Momentele au fost preponderent surprinse cu aparatele pe care le detine trupa, insa si in colaborare cu diversi parteneri din domeniul foto video. Asadar, va oferim posibilitatea de a ne viziona in cadrul acestor clipuri pentru a lua o decizie cu privire la muzica.

   Portofoliul nostru este unul variat, cat si in ceea ce priveste repertoriul pieselor din aria de muzica usoara autohtona si internationala, folclor romanesc autentic, muzica machedoneasca si greceasca.

   Trupa noastra este alegerea ideala daca va doriti un program artistic care sa ramana intiparit in memoria invitatilor, flexibil dupa nevoile si preferintele dumneavoastra si conform cu asteptarile pe care le aveti privind derularea uneia dintre cele mai importante zile.